feest.jpg

Bruiloftsfeest

Het feest 's avonds wordt vaak gehouden in een zaaltje in een partycentrum. Hier heb je natuurlijk zeer veel mogelijkheden voor. Houd er wel rekening mee dat je 's middags vaak al komt met de directe familie en dat er daarvoor dan wel een mogelijkheid moet zijn. Dus 's middags de koffie en taart en 's avonds een groot feest.
Tussendoor eten, of de hele avond een diner geven zijn ook nog eens twee opties.

Gasten

Wie nodig je allemaal uit om in het gemeentehuis de bruiloft mee te maken en wie nodig je allemaal uit op de receptie. En dan nog op de feestavond. Dit kunnen verschillende groepen zijn. Houdt er met de planning ook rekening mee dat niet iedereen eigen vervoer heeft en dat er misschien iets geregeld moet worden om iedereen van de ene naar de andere plaats te krijgen. Houdt ook rekening met mensen die slecht ter been zijn en of in een rolstoel zitten. Informeer van te voren of zulke mensen geen problemen krijgen op bepaalde locaties.

Ceremoniemeester

Naast het bruidspaar is de ceremoniemeester ook erg belangrijk. Hij of zijn zorgt er voor dat alles op rolletjes gaat verlopen en mocht er iets dreigen mis te gaan zorgt hij voor een oplossing. Zo houden de bruid en de bruidegom tijd voor zichzelf zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de verloop van alle activiteiten.
Ook kan de ceremoniemeester al weken van te voren allerlei dingen regelen en afspreken met de gasten. Zo kunnen er allerlei verrassingen gepland worden die onderling op elkaar afgestemd zijn zonder dat iedereen overal van weet.
En zeker de bruid en de bruidegom niet.

Limousine

Als je op een unieke manier vervoerd wilt worden op je trouwdag dan zou je bijvoorbeeld een mooie auto kunnen gebruiken van vrienden. Of een speciale auto, een limousine, huren eventueel inclusief chauffeur. Dat maakt je dag extra leuk.

Partyschepen

Als je het leuk vindt kun je een huwelijksfeest natuurlijk ook geven op een partyboot. Veel boten zijn compleet ingericht om de hele avond een feest te kunnen geven aan boord. Inclusief eten en drinken en eventueel live muziek.Versieren

Wil je de locatie heel feestelijk (laten) versieren kijk dan van te voren wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kunnen de verhuurders van de ruimte ook vaak voor versiering zorgen maar soms moet je dat zelf doen of laten doen door bijvoorbeeld vrienden. Kijk dan of ze dat bijvoorbeeld al een dag eerder kunnen doen. Houden jullie de bruiloft in een bepaald thema dan is het natuurlijk leuk als de feestlocatie ook in dat thema versiert is.
Kijk hiervoor ook eens bij Trouwartikelen

Live muziek

Live muziek is natuurlijk ook wel eens leuk om te hebben op het feest.

Catering

Vaak boek je een zaal met alles erop en eraan. Maar soms heb je wel een leuke (en goedkope) locatie voor het feest maar is daar niets bij inbegrepen. Het is dan ook mogelijk om alle overige zaken in te huren. Dus een catering bureau zorgt voor al het eten en drinken en het personeel dat daar bij hoort. Zelfs het servies en bestek nemen ze dan voor hun rekening.

Meer tips

 

Trouwartikelen
Lightinthebox heeft een heel divers assortiment van leuke en verrassende huwelijksaccessoires: taarttoppers, persoonlijke artikelen, trouwbedankjes, enveloppendozen, gastenboeken, Just Married slippers en meerů


TrouwenmenuAnders