cadeautjes.jpg

bruidscadeaus

Als je gaat trouwen en jullie wonen nog niet op jezelf dan moet je er rekening mee houden dat je na het huwelijk samen een huishouding gaat voeren en dat je dan veel dingen nodig hebt.
Schrijf al deze dingen op en maak er een geweldig verlanglijstje van. Zorg dat de ceremoniemeester deze in handen krijgt en dan kan hij er voor zorgen dat iedereen ervan op de hoogte is. Het is natuurlijk erg leuk veel dingen te krijgen op de bruiloft.

Geldcadeautjes

Het is wat minder leuk, maar je kunt natuurlijk ook geld cadeau geven aan het bruidspaar. Vaak ontkom je er gewoon niet aan omdat ze al veel hebben en er gewoon geen leuk cadeau is dat ze graag willen. Of het is veel te duur. Als je het geld dan op een leuke manier wilt geven kun je eens kijken op knutselidee.nl geldcadeautjes . Daar staan verschillende leuke manieren om geld te geven aan iemand bij het thema geldcadeautjes. Ook het thema trouwen kan leuke dingen opleveren.

Andere leuke cadeaus

Je kunt ook andere originele cadeautjes geven aan het bruidspaar. Vooral die je zelf kan personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Originele trouwdoos die ze vast goed kunnen gebruiken na de bruiloft.
Bekijk eens de servetten met persoonlijke tekst, de kussenslopen voor de huwelijksnacht, de badjassen met initialen of onze andere persoonlijke trouwcadeaus .Tegoedbon

Weet je het echt niet? Geef dan een originele cadeaubon. Eentje die je zelf maakt met eigen teksten waardoor je toch iets origineels kan geven. Je kan een tegoedbon helemaal gratis maken op Geef een tegoedbon

Meer tips

 

TrouwenmenuAnders