bruidsfotos.jpg

Bruidsfoto's

Foto's worden er op een bruiloft ook zeker wel gemaakt. Zeker met de goede kwaliteit foto's van mobieltjes.
Maar als je een bruidsreportage wilt dan komt er meestel een professionele fotograaf om de hoek kijken. Waar vind je die? Ja dat is een lastige vraag en vaak krijg je wel tips uit je omgeving. De fotograaf woont namelijk vaak in de buurt en anderen hebben dan misschien goede ervaringen met zo'n fotograaf. Ga er eens langs of laat hem of haar langskomen. Kijk ook even of het klikt tussen jullie. Niets is zo vervelend als iemand die de hele dag op de bruiloft is terwijl je hem of haar niet kan uitstaan.

Houding

Kom mooier op de foto door een beetje op je houding te letten. Dat klinkt niet moeilijk en dat is het ook niet. De fotograaf zal er ook op letten maar zelf weet je ook wel wat je slechtere kanten zijn.
Er zijn gewoon een paar dingen waar je op moet letten om zo voordelig mogelijk tevoorschijn te komen. Dan worden het echte glamour foto's. Natuurlijk kun je niet voorkomen dat er onverwacht foto's genomen worden van je op een feest en die zijn ook meestal wel erg leuk. Maar vaak genoeg weet je het wel en kan je even een pose aannemen met je mooiste lach.

Reportage in boek

Wat doe je met alle foto's? Laat je ze meteen door de fotograaf in een boek plakken of doe je dat liever zelf met je eigen teksten erbij. Krijg je alle foto's digitaal dan kun je ook digitaal een fotoboek maken welke je daarna laat afdrukken. Maar een digitaal album kun je ook met een wachtwoord beveiligen en zo rondsturen aan vrienden en bekenden zodat ze de foto's zo online kunnen bekijken.
Zelf kun je ook een Fotoboek maken of kijk bij myposter.nl .Foto's van gasten

Vraag gerust aan alle gasten op het einde van het feest of ze eventueel leuke foto's naar jullie willen opsturen. Dan krijg je in de dagen na je trouwdag ook nog leuke foto's in je mailbox en die kun je ook gebruiken.
Het vragen van de foto's kun je in een klein briefje doen bij het afscheidsgeschenk. Als je dat geeft tenminste.

Foto's afdrukken

Als je van de gasten de foto's hebt gekregen kun je ze natuurlijk ook laten afdrukken. Zeker eerst kijken wat je allemaal hebt maar de mooiste daarvan kunnen dan afgedrukt worden. Dat is veel leuker om aan anderen te laten zien en het is zelfs een idee om een fotowand ervan te maken. (Al zou dat maar voor een jaartje zijn! Leuk!)

Meer tips

 

TrouwenmenuAnders