kleding.jpg

Bruidskleding

De kleding die bruid en bruidegom dragen op de trouwdag willen de meeste mensen toch wel erg mooi hebben. De bruid in een prachtige (witte) jurk en de bruidegom in een mooi pak. Deze bruidsmode kun je vinden in gespecialiseerde winkels maar ook vaak zien op trouwbeurzen.
Neem gerust een paar dagen de tijd om langs verschillende bruidsmode winkels te gaan. Bekijk verschillende dingen en kijk waar jij je het meest in thuis voelt. Meestal doe je dit al maanden van tevoren dus haasten hoeft dan echt niet.

Bruidsjurk

Neem ruim de tijd om een jurk uit te zoeken. Er moet vaak nog iets aan gedaan worden en als je een week voor de bruiloft gaat zoeken dan kan het wel eens een erg stress volle zaak worden. Het is handiger als je al ruim een maand van te voren helemaal klaar bent en dus nog eerder al gaat zoeken. Ga gerust langs meerdere winkels en beslis daarna pas wat je voor jurk wilt kopen. Laat je goed adviseren en diegene die met je mee gaat moet een eerlijke mening geven. Als iets niet helemaal leuk is moet dat gezegd worden. Er is altijd wel een jurk die wel helemaal bij je past.
Nodig gerust een aantal vriendinnen uit om mee te gaan met uitzoeken. Het is een leuk uitje voor de meeste en bij grote bruidsmodezaken wordt je ook nog verwend.

Trouwbeurzen

Er worden vaak trouwbeurzen georganiseerd waar je veel dingen die je nodig hebt op een bruiloft kan zien. Bruidsmode bijvoorbeeld komt er altijd wel voor. Zowel voor de bruid, de bruidegom als de bruidskinderen. (Het hoeft tenslotte niet perse een bruidsmeisje te zijn maar kan ook een bruidsjonker zijn.)
Is er een bruidsmodeshow bij jou in de buurt dan moet je daar zeker even gaan kijken. En live getoonde jurk doet het beter dan aan een hangertje.
Een leuk uitje en je ziet ook nog eens verschillende combinaties voorbij komen.Speciale bruidszaken

Voor een bruidsjurk kom je al snel in een speciale bruidszaak met bruidsmode omdat in een gewone winkel niet veel bruidsjurken te koop hangen. Voor de bruidegom zijn er wel pakken te koop in gewone herenzaken. Maar wil je wat meer en leuke combinaties met accessoires dan kun je ook eens in speciale bruidswinkels kijken die mannenkleding hebben. Ook al koop je er misschien niet laat je wel even voorlichten en kijk wat er allemaal mogelijk is.

Schoenen

Hier kunnen de bruid en bruidegom ook niet zonder. En deze hebben ze ook in de speciale bruidswinkels maar natuurlijk ook in alle schoenenwinkels. Kijk rustig rond en koop de schoenen op tijd. Zorg ook dat je ze van tevoren lekker gaat inlopen want niets is zo vervelend als vervelend zittende schoenen waar je blaren van krijgt. Je moet er tenslotte een flinke tijd op lopen en dansen.

Meer tips

 

Corrigerend ondergoed
Bij Hunkemoller vind je mooi corrigerend ondergoed, welke onzichtbaar onder je bruidjurk zal zitten


Trouwenmenu

Anders