bruidegom.jpg

Bruidegom

Naast de stralende bruid hoort natuurlijk een stralende bruidegom te staan. Ga een paar dagen tevoren al naar de kapper om te laten knippen en op de dag zelf nog even om het goed in model te laten zetten. Zorg dat je ruim op tijd begint met aankleden en dat je jezelf niet teveel moet haasten om op tijd bij de bruid aan te komen. Stressen op zo'n dag is niets en het is ook niet leuk om de bruid te lang te laten wachten. En uiteindelijk moet je ook weer op tijd zijn in het gemeentehuis.

Prachtig pak

Je kan het beste je pak afstemmen op de jurk van de bruid. Maar meestal is de jurk een geheim en heb je geen idee hoe die eruit zal zien. Neem in dat geval gewoon iemand mee als je een pak gaat kopen die de jurk wel gezien heeft. Die kan dan altijd advies geven zonder dat je een idee krijgt in welke richting de jurk zal gaan.
Als je van traditie houdt kun je ook een jacket dragen en bij een jacket horen officieel natuurlijk ook handschoenen. Staat allemaal wel erg mooi. Een stralende bruidegom.Trendy

Tegenwoordig mag en kan veel meer dan vroeger. Zwart of grijs kan nog steeds maar het hoeft niet. Een trendy man kiest steeds bewuster zijn kleding uit en alle kleuren en stijlen kunnen daarbij voorkomen. Het is en blijft van belang dat je als bruidegom een perfect passend kostuum draagt en dat er rekening wordt gehouden met de kleuren van de trouwjurk van de toekomstige bruid. Je kunt voor een pak bij herenmodezaken terecht maar ook zijn er voor mannen speciale bruidsmodezaken. Laat je gerust eerst eens vrijblijvend adviseren in verschillende zaken.
En vergeet niet de bijpassende schoenen, stropdas, manchetknopen en dergelijke. Deze maken het trouwpak helemaal compleet.


Zie ook de pagina bruidskleding

Meer tips

 

Trouwartikelen
Lightinthebox heeft een heel divers assortiment van leuke en verrassende huwelijksaccessoires: taarttoppers, persoonlijke artikelen, trouwbedankjes, enveloppendozen, gastenboeken, Just Married slippers en meerů


TrouwenmenuAnders