bruidje.jpg

Bruid

Op deze, voor jullie heel belangrijke dag, wil je er op je allermooist uitzien. Er is heel veel kans dat je als een traditionele bruid met witte jurk, en misschien een sleep naar het stadhuis gaat. Want dat willen heel veel bruidjes. Maar misschien kies je voor iets heel anders. Wat je ook zal dragen, kies iets waarin je jezelf heel lekker zult voelen.

Bruidsjurk

Neem ruim de tijd om een jurk uit te zoeken. Er moet vaak nog iets aan gedaan worden en als je een week voor de bruiloft gaat zoeken dan kan het wel eens een erg stress volle zaak worden. Het is handiger als je al ruim een maand van te voren helemaal klaar bent en dus nog eerder al gaat zoeken. Ga gerust langs meerdere winkels en beslis daarna pas wat je voor jurk wilt kopen. Laat je goed adviseren en diegene die met je mee gaat moet een eerlijke mening geven. Als iets niet helemaal leuk is moet dat gezegd worden. Er is altijd wel een jurk die wel helemaal bij je past.
Online bestellen kan ook. Bijvoorbeeld Bijenkorf bruidsjurken en heb je een wat grotere maat en wil je het simpel houden kun je ook online bestellen bij Ulla Popken bruidsmode

Traditie

Zoals de Amerikanen zeggen: Something old, something new, something borrowed, something blue!
Het zou geluk brengen als de bruid op haar huwelijksdag iets ouds, iets nieuws, iets geleend en iets blauws draagt. Je kan hier natuurlijk overal aan denken en het is best een leuk idee, zo'n traditie. Het lastigste is vaak het blauwe voorwerp. Een kousenband zou kunnen of een blauwe string, maar een zakdoekje kan natuurlijk ook.

Bruidsboeket

Het bruidsboeket hoort er ook echt bij. Je kunt hiermee alle kanten op maar zorg dat het past bij de bruidsjurk en bij jezelf. Zowel qua vorm als qua inhoud en kleur. In plaats van een bruidsboeket zou je ook een haarstukje kunnen nemen. Maar zelfs beide is mogelijk.
Als je toch bij de bloemist bent, (of doet de bruidegom dit werk alleen?), denk dan ook meteen aan: corsages, haar corsage, autoversiering zoals bijv antenne versiering, versiering bij het gastenboek en een bedankbloemetje voor ouders en/of ceremoniemeester.Lingerie

Ook de lingerie verdient speciale aandacht. Je moet je er in eerste instantie natuurlijk goed in voelen en het moet ook goed passen bij de jurk. En natuurlijk is het ook leuk voor de bruidegom als je er geweldig uit ziet als de jurk uit gaat.

Maar vergeet ook niet dat de jurk erg mooi moet zitten de hele dag. Misschien heb je corrigerend ondergoed nodig. Dat is helemaal geen ramp, kan ook mooi zijn en de jurk zelf zit dan ook veel mooier en strakker.
Kijk maar eens bij Corrigerend ondergoed


Zie ook de pagina bruidskleding

Meer tips

 

Corrigerend ondergoed
Bij Hunkemoller vind je mooi corrigerend ondergoed, welke onzichtbaar onder je bruidjurk zal zitten


Trouwartikelen
Lightinthebox heeft een heel divers assortiment van leuke en verrassende huwelijksaccessoires: taarttoppers, persoonlijke artikelen, trouwbedankjes, enveloppendozen, gastenboeken, Just Married slippers en meerů


TrouwenmenuAnders